S:ta Maria Kyrkan lanserar ny hemsida

S:ta Maria Kyrkan lanserar ny hemsida

• Inlagd I
  • December 19, 2015

Äntligen här kommer alla medlemmars Julklapp 25 December 2015 lanserar S:ta Maria Kyrkan en ny hemsida, en modernare och fräschare sida anpassad för framtiden. Genom en mer lättillgänglig och lättnavigerad sida är målet att öka kunskapen om kyrkans budskap och verksamhet.

– Den gamla hemsidan är både svårnavigerad och omodern att arbeta med, varför en ny hemsida är ett måste för att kunna synas på bästa sätt, säger S:ta Maria Kyrkan

Den nya portalen är byggd av MK Media – Web & Graphics.

Den nya hemsidan är responsiv, vilket innebär att den anpassar sig beroende om besökaren surfar från stationär dator, Ipad eller mobiltelefon. Trots att den nya sidan skiljer sig väsentligt från den gamla, är man inte orolig för att besökaren inte kommer att hitta.